Over ons

Stonewharf Montage is een degelijk niet-traditioneel natuursteenbedrijf.

Bijna als vanzelfsprekend hebben wij een steenhouwerij waar de mooiste werkstukken gemaakt worden. Handmatig maar ook met de machines die nodig zijn om efficiënt te kunnen werken. De grotere hoeveelheden worden, als dat nodig is, aangekocht bij onze leveranciers in binnen- en buitenland waarbij de mooiste materialen tegen de gunstigste tarieven aangekocht worden.

Het accent van Stonewharf Montage ligt op levering en plaatsingen van alle mogelijke werkstukken, echter ook restauratie en onderhoud is een bekend en vertrouwd werkterrein voor onze mensen waarbij de ervaring, kennis en vaardigheden in ruime mate aanwezig zijn.

Opleidingen in praktijk en theorie.

Naast een gedegen opleiding in ons bedrijf, onder leiding van de leermeesters, doen wij er alles aan om ook de theoretische kennisopbouw, de veiligheid en gezondheid continu een onderdeel van ons dagelijks functioneren te laten zijn. Voor de vaktechnische opleidingen zijn zowel het Centrum natuursteen als het Fundeon de aangewezen opleidingspartners in onze branche. Ook hechten wij er belang aan om de medewerkers zich op persoonlijk vlak te laten ontwikkelen in het belang van zichzelf en onze klanten.

MVO

Stonewharf Montage doet er ook actief alles aan om de zorg voor ons milieu, vanuit ons werkterrein positief te beïnvloeden en de mensen waar wij mee werken in binnen- en buitenland, op een positieve en verantwoorde wijze te stimuleren. Hierdoor is Stonewharf Montage ook betrokken bij TFT, het Responsible Stone Program. www.duurzamenatuursteen.nl

Stonewharf Montage is actief lid van de ABN.

www.natuursteenbond-abn.nl

Wij zijn aangesloten bij Fundeon.

www.fundeon.nl

Fundeon

 

 

`Quality makes the difference`